La cultura del maíz / Felipe Solís.

By: Solís, FelipeMaterial type: TextTextSeries: La cocina mexicana a través de los siglos. Segunda seriePublication details: México : Clío, 1998Description: 93 p. : fots. colISBN: 970663618XSubject(s): COCINA (MAIZ) | COCINA MEXICANA | MAIZLOC classification: TX809 M2 | S6.3
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Libro Libro Bib. Gregorio Torres Quintero
Planta baja
Colección General TX809 M2 S6.3 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 170123
Libro Libro Bib. Gregorio Torres Quintero
Colecciones especiales Planta alta
Colección Medina TX809 M2 S6.3 (Browse shelf(Opens below)) - 1 Disponible (Préstamo en sala) 170120
Libro Libro Bib. Gregorio Torres Quintero
Planta baja
Colección General TX809 M2 S6.3 (Browse shelf(Opens below)) - 1 Available 297044
Libro Libro Bib. Gregorio Torres Quintero
Planta baja
Colección General TX809 M2 S6.3 (Browse shelf(Opens below)) ej.2 - 1 Available 170121
Libro Libro Bib. Gregorio Torres Quintero
Planta baja
Colección General TX809 M2 S6.3 (Browse shelf(Opens below)) ej.3 - 1 Available 170122
Total holds: 0

There are no comments on this title.

to post a comment.