El nopal y su historia / Ernesto Velázquez.

By: Velázquez, ErnestoMaterial type: TextTextSeries: La cocina mexicana a través de los siglos. Segunda seriePublication details: México : Clío, 1998Description: 93 p. : fots., colISBN: 9706630201Subject(s): COCINA MEXICANA | NOPALLOC classification: TX814.5 N6 | V4.6
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Libro Libro Bib. Gregorio Torres Quintero
Colecciones especiales Planta alta
Colección Medina TX814.5 N6 V4.6 (Browse shelf(Opens below)) - 1 Disponible (Préstamo en sala) 170116
Libro Libro Bib. Gregorio Torres Quintero
Planta baja
Colección General TX814.5 N6 V4.6 (Browse shelf(Opens below)) ej.2 - 1 Available 170117
Libro Libro Bib. Gregorio Torres Quintero
Planta baja
Colección General TX814.5 N6 V4.6 (Browse shelf(Opens below)) ej.3 - 1 Available 170118
Libro Libro Bib. Gregorio Torres Quintero
Planta baja
Colección General TX814.5 N6 V4.6 (Browse shelf(Opens below)) ej.4 - 1 Available 170119
Total holds: 0
Browsing Bib. Gregorio Torres Quintero shelves, Shelving location: Planta baja , Collection: Colección General Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available No cover image available
TX809 M2 S6.3 La cultura del maíz / TX809 M2 S6.3 La cultura del maíz / TX811 S2.4 La jugosa historia de las frutas / TX814.5 N6 V4.6 El nopal y su historia / TX814.5 N6 V4.6 El nopal y su historia / TX814.5 N6 V4.6 El nopal y su historia / TX817 C4 B4.2 Del cacao al chocolate /

There are no comments on this title.

to post a comment.