La química y la cocina / José Luis Córdova Frunz.

By: Córdova Frunz, José Luis [autor]Material type: TextTextSeries: La Ciencia desde México ; 93Publication details: México : Secretaría de Educación Pública : Fondo de Cultura Económica : Consejo Nacional de Ciencia y Tecnología, 1990 (1995 impr.)Edition: Primera ediciónDescription: 151 páginas : ilustracionesISBN: 968163568XSubject(s): Alimentos -- Composición | Cocina | QuímicaLOC classification: Q111 | C5 no.93
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Libro Libro Bib. Gregorio Torres Quintero
Planta baja
Colección General TX353 C6.6 (Browse shelf(Opens below)) 1 En proceso 132464
Libro Libro Bib. Gregorio Torres Quintero
Planta baja
Colección General Q111 C5 no.93 (Browse shelf(Opens below)) Ej.2 En proceso 153177
Libro Libro Bib. Gregorio Torres Quintero
Planta baja
Colección General Q111 C5 no.93 (Browse shelf(Opens below)) Ej.3 En proceso 252453
Total holds: 0

There are no comments on this title.

to post a comment.