La cocina mexicana a través de los siglos : mestizaje culinario / Carlos Brokmann Haro.

By: Brokmann Haro, CarlosMaterial type: TextTextPublication details: México : Clío : Fundación Herdez, 1996Description: 61 p. : il. colISBN: 968693250XSubject(s): COCINA MEXICANALOC classification: TX645 | C6.3 v.3
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Libro Libro Bib. Gregorio Torres Quintero
Colecciones especiales Planta alta
Colección Medina TX645 C6.3 v.3 (Browse shelf(Opens below)) 1 Disponible (Préstamo en sala) 170084
Libro Libro Bib. Gregorio Torres Quintero
Planta baja
Colección General TX645 C6.3 v.3 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 170087
Libro Libro Bib. Gregorio Torres Quintero
Planta baja
Colección General TX645 C6.3 v.3 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 170085
Libro Libro Bib. Gregorio Torres Quintero
Planta baja
Colección General TX645 C6.3 v.3 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 170086
Total holds: 0

There are no comments on this title.

to post a comment.