Los alimentos y su conservación.

Material type: TextTextPublication details: México : SEP, Instituto Federal de Capacitación del Magisterio, [1955?]Description: p. 195-215Subject(s): ALIMENTOS - -- CONSERVACION | Educación a distanciaLOC classification: LC5309 U54 | B6109
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Libro Libro Bib. Gregorio Torres Quintero
Colección SEP
Colección SEP LC5309 U54 B6109 (Browse shelf(Opens below)) 1 Coleccion SEP 17321
Libro Libro Bib. Gregorio Torres Quintero
Colección SEP
Colección SEP LC5309 U54 B6109 (Browse shelf(Opens below)) 1 Coleccion SEP 17320
Libro Libro Bib. Gregorio Torres Quintero
Colección SEP
Colección SEP LC5309 U54 B6109 (Browse shelf(Opens below)) 1 Coleccion SEP 17319
Total holds: 0

"Ciencias biológicas : primer curso, lección no.9"

Incluye cuestionario

There are no comments on this title.

to post a comment.