Sabor a comidad, sabor a libertad : incursiones en la comida, la cultura y el pasado / Sidney W. Mintz ; tr. Victoria Schussheim.
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
Item type | Current library | Collection | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Bib. Gregorio Torres Quintero Planta baja | Colección General | GT2850 M5.7 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 252638 |
Total holds: 0
Browsing Bib. Gregorio Torres Quintero shelves, Shelving location: Planta baja , Collection: Colección General Close shelf browser (Hides shelf browser)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
No cover image available | ||
GT2650 CH3.7 Relaciones de pareja / | GT2650 E2.3 ¡Hacia el altar! : | GT2850 H4.6 Que tus alimentos sean tu medicina / | GT2850 M5.7 Sabor a comidad, sabor a libertad : incursiones en la comida, la cultura y el pasado / | GT2850 P4.4 Los peligros de comer en el capitalismo / | GT2853 E5 T6.2 La cocina del estudiante : recetas fáciles para los que empiezan a cocinar / | GT2853 F8 C7.6 Les plats régionaux de France : |
Título original: Tasting food, tasting freedom : excursions into eating, culture and the past
There are no comments on this title.