Gastronomía / José N. Iturriaga ; coord. Enrique Florescano.
Material type: TextSeries: Historia ilustrada de MéxicoPublication details: México : Penguin : CONACULTA, c2015Description: 206 p. : il. colISBN: 9786073136754 (Penguin); 9786077451792 (CONACULTA)Subject(s): COCINA MEXICANA - -- HISTORIA | GASTRONOMIALOC classification: TX641 | I8.3Item type | Current library | Collection | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Libro | Bib. Gregorio Torres Quintero Planta baja | Colección General | TX641 I8.3 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 317391 | ||
Libro | Bib. Gregorio Torres Quintero Planta baja | Colección General | TX641 I8.3 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 317392 |
Total holds: 0
Browsing Bib. Gregorio Torres Quintero shelves, Shelving location: Planta baja , Collection: Colección General Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | ||||||||
TX641 C6.5 Memorias / | TX641 E8 P4.8 Usos y costumbres en torno a la mesa : conservación y transformación / | TX641 F8.5 Nueva guía de descarriados / | TX641 I8.3 Gastronomía / | TX641 I8.3 Gastronomía / | TX641 N6.3 1997 Cocina mexicana o historia gastronómica de la Ciudad de México / | TX645 C6.3 v.1 La cocina mexicana a través de los siglos : |
Donación
There are no comments on this title.