La termodinámica de la pizza : ciencia y vida cotidiana / Harold J. Morowitz ; tr. Carlo Frabetti.
Material type: TextSeries: Extensión científica. Ciencia para todosPublication details: Barcelona, Esp. : Gedisa, 2016Edition: 2a edDescription: 282 pISBN: 9788416572663Subject(s): FISICA BIOLOGICA | CienciaLOC classification: QH505 | M6.7 2016Item type | Current library | Collection | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Libro | Bib. Gregorio Torres Quintero Planta baja | Colección General | QH505 M6.7 2016 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 326605 | ||
Libro | Bib. Gregorio Torres Quintero Planta baja | Colección General | QH505 M6.7 2016 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 326604 |
Total holds: 0
Browsing Bib. Gregorio Torres Quintero shelves, Shelving location: Planta baja , Collection: Colección General Close shelf browser (Hides shelf browser)
QH501 J6.2 Biología, vida y sociedad / | QH505 H4.2 Biofísica, geofísica, astrofísica : para qué sirve la física / | QH505 H5.2 La biofísica / | QH505 M6.7 2016 La termodinámica de la pizza : ciencia y vida cotidiana / | QH505 M6.7 2016 La termodinámica de la pizza : ciencia y vida cotidiana / | QH505 W3.78 Los relojes vivientes / | QH505 W3.78 Los relojes vivientes / |
Título original: The thermodynamics of pizza
Compra
There are no comments on this title.