The origin and evolution of food production : and its impact on consumption patterns = El origen y la evolución de la producción de alimentos : y su impacto en los patrones de consumo

Contributor(s): Sanz, Nuria [editora]Material type: TextTextLanguage: English, Spanish Publication details: Ciudad de México : UNESCO, 2018Description: 225 páginas : ilustracionesISBN: 9789230000660Other title: Origen y la evolución de la producción de alimentos : y su impacto en los patrones de consumo [Parallel title]Subject(s): Consumo de alimentos -- Aspectos ambientales | Industria alimentaria -- Aspectos ambientalesLOC classification: TD195 F57 | O75 2018
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Libro Libro Bib. Gregorio Torres Quintero
Planta baja
Colección General TD195 F57 O75 2018 (Browse shelf(Opens below)) Available 332169
Total holds: 0

Incluye referencias bibliográficas.

Donación

There are no comments on this title.

to post a comment.